Schrijf u nu in om onze nieuwsbrief periodiek te ontvangen!

1

Nieuws

Op deze pagina wordt U op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en producten bij  De Rigo Refrigeration (voor de merken Surfrigo en Detroit).

Mei 2014

Nieuw model koeltoonbank PATMOS in productie genomen.


Maart 2014

De Rigo Refrigeration is trots de nieuwe lijn koel- en vrieseilanden met het milieuvriendelijk R290 te kunnen aankondigen.

DIAMOND, DAIMOND GLASS en DAIMOND PLEXI, een serie stekkerklare geventileerde koel- en vrieseilanden geschikt voor het presenteren van verpakte verse en diepvriesproducten. De DAIMOND GLASS is standaard omschakelaar (koelen of vriezen) en voorzien van dagafdekking middels schuifglas

Klik HIER voorde brochure van de DAIMOND


Klik HIER voor de brochure van de DAIMOND GLASS


Klik HIER voor de brochure van de DAIMOND PLEXI

21 November 2013

Nieuw wandkoelmeubel type SAPPHIRE in productie genomen. De SAPPHIRE is een stekkerklaar wandkoelmeubel uitgevoerd met thermopeen dagafdekking en het milieuvriendelijke koudemiddel R290. Ongetwijfeld het milieuvriendelijkste wandkoelmeubel op de markt !


Klik HIER voor de brochure van de SAPPHIRE


30 September 2013

Nieuw type stekkerklaar en verrijdbaar aktie koelmeubel RUBY. De RUBY is de vervanger van de YULIN koeltafel. De RUBY heeft een hogere laadhoogte in het meubel en is uitgevoerd met het milieuvriendelijke koudemiddel R290.


Klik HIER voor de brochure van de RUBY

11 juni 2013

Nieuwe model koeltoonbank type MILOS officieel in productie genomen

Vanaf begin juni is de MILOS officieel in productie. De MILOS is een (stekkerklare of REMOTE) koeltoonbank met verticaal frontglas. Dit frontglas kan geopend worden door het naar buiten te draaien. Als de frontruiten geopend zijn kan de koeltoonbank eenvoudig gereinigd worden.
Klik HIER voor de brochure van de MILOS


6 Maart 2013

Halfhoog wandkoelmeubel ECO MADEIRA (stekkerklaar of REMOTE) nu af fabriek leverbaar met dagafdekking

Vanaf maart 2013 is het stekkerklare halfhoge wandkoelmeubel ECO MADEIRA leverbaar. De ECO MADEIRA is standaard uitgevoerd met dagafdekking middels enkelglas schuiframen. Door de dagafdekking kan er gebruik gemaakt worden van een kleinere koelinstallatie wat energiebesparing oplevert ten opzichte van de EURO MADEIRA, het meubel waar de ECO MADEIRA is van afgeleid.


Klik HIER voor de brochure van de ECO MADEIRA


10 Januari 2013

Halfhoog wandkoelmeubel MINI BALI nu af fabriek leverbaar met dagafdekking

Vanaf eind 2012 is er een standaard dagafdekking leverbaar op de MINI BALI. De dagafdekking is uitgevoerd middels enkelglas schuifruiten en zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing. De energiebesparing wordt gerealiseerd doordat er gebruik gemaakt kan worden van een kleinere koelinstallatie en er is geen verlies van koude lucht gedurende de dag. Klik HIER voor de brochure van de MINI BALI


December 2012

Restyling van de MADEIRA tot de EURO MADEIRA afgerond.

De afgelopen weken is de laatste hand gelegd aan de restylen van de MADEIRA. De nieuwe EURO MADEIRA is op een aantal punten gewijzigd waaronder de schapindeling. Ook de uitvoering van de kopschotten is iets gewijzigd.


Klik hier voor de brochure van de EURO MADEIRA

Januari 2012

Model koeltoonbank type KAI in nu leverbaar in diverse uitvoeringen ( zelfbedieningstoonbank, full vision bedieningsuitvoering, hoeken ).

Nadat de KAI eerder alleen leverbaar was in de lengtes 1250-1875-2500-3750 mm is de KAI vanaf nu ook leverbaar in de tussenmaten van 937-1563-3125 mm waarmee de verschillende lengte uitvoeringen weer overeenkomt met de andere modellen toonbanken.

Klik HIER voor de brochure van de KAI

Berichten van voor januari 2012 zijn verwijderd. Indien U meer informatie wilt over eerdere berichten verzoeken wij U contact met ons op te nemen.