Schrijf u nu in om onze nieuwsbrief periodiek te ontvangen!

1

Koeltoonbanken

Voor de inrichting van speciaalzaken en supermarkten heeft De Rigo Refrigeration / Surfrigo een serie koeltoonbanken / koelvitrines ontworpen welke in diverse uitvoeringen leverbaar zijn. Zo kan er gekozen worden voor geventileerde koeling, ongekoeld of verwarmd middels het 'bain marie' principe. In 1 koelvitrine kunnen verschillende temperatuurzones worden gemaakt. Het model Euro Moorea is zelfs leverbaar in een vriesuitvoering (-18/-20C).

De toonbanken van De Rigo Refrigeration kunnen in stekkerklaar en/of REMOTE ( een koelinstallatie op afstand ) uitvoering geleverd worden.

Uiteraard kan er gekozen worden voor verschillende kleur frontpanelen. Keus bestaat uit een 7-tal standaard RAL kleuren. Daarnaast kan tegen een kleine meerprijs elke gewenste kleur geleverd worden. Ook kan de toonbank inwendig in een RAL kleur afgewerkt worden (in plaats van roestvrij staal). Daarnaast is het mogelijk om houten kopschotten en frontpanelen te bestellen in een vijftal verschillende houtsoorten.

Indien gewenst kunnen de verschillende modellen ook op kolommen geleverd worden in plaats van een gesloten voorfront onder waardoor het lijkt alsof de toonbank vrij van de grond staat.

Ook zijn verschillende modellen (niet allemaal) met hoeken en bochten van 45 en 90 graden verkrijgbaar ( binnen- en buitenhoeken / bochten ), zodat de toonbank optimaal kan worden aangepast aan de winkel layout.

Standaard lengtes zijn 937 - 1250 - 1562 - 1875 - 2500 - 3125 - 3750 mm. Indien U een koelvitrine wenst die langer dan de hiervoor opgegeven lengtes is, dan kunnen de veschillende lengtes kunnen zo goed als naadloos aan elkaar worden gekoppeld. Bovenstaande afmetingen zijn exclusief de 'kopschotten'. Dit betekent dat er een eindstuk aan beide kanten van de koelvitrine geplaatst dient te worden met een dikte van 40 tot 60 mm per stuk (afhankelijk van het model koeltoonbank).

Een rekenvoorbeeld: linker eindstuk + sectie van 3750 mm + sectie van 2500 mm + rechter eindstuk. De totale lengte van de vitrine wordt dan 60 + 3750 + 2500 + 60 mm = 6370 mm.

Indien er interesse bestaat voor de onderstaande modellen dan verzoeken wij U contact met ons op te nemen zodat wij U uitgebreide documentatie toe kunnen sturen.

KAI (bedienings- of zelfbedieningskoeltoonbank)

(stekkerklaar of separaat)


Klik HIER voor de brochure van de KAI

MILOS (bedienings- of zelfbedieningskoeltoonbank)

(stekkerklaar of separaat)
  

Klik HIER voor de brochure van de MILOS


EURO MOOREA / MOOREA EVO

(alleen separaat)


Klik HIER voor de brochure van de EURO MOOREA


Klik HIER voor de brochure van de MOOREA EVO


EURO FLORES

(alleen separaat)


Klik HIER voor de brochure van de EURO FLORES


EURO KOS

(alleen separaat)


Helaas is de brochure van de EURO KOS nog niet klaarEURO TONGA

(alleen separaat)


Klik HIER voor de brochure van de EURO TONGAEURO SAMOA (zelfbedienings koeltoonbank)

(alleen separaat)


Klik HIER voor de brochure van de EURO SAMOA

EURO MOOREA - EURO FLORES - EURO KOS - EURO TONGA - EURO SAMOA kunnen gekoppeld worden aan de EURO DJERBA middels een tussenschot

EURO DJERBA (zelfbedienings koelmeubel)

(alleen separaat)


Klik HIER voor de brochure van de EURO DJERBA

EURO BERMUDA (RVS vistoonbank) 

Diverse mogelijkheden NEEM HIERVOOR CONTACT MET ONS OP !


Klik HIER voor de brochure van de EURO  BERMUDA