Schrijf u nu in om onze nieuwsbrief periodiek te ontvangen!

1

Koel- en vriescellen

 

Een complete lijn koelcellen welke op zeer eenvoudige wijze te installeren zijn en gemaakt van een goede kwaliteit materiaal. Uiteraard is er gebuik gemaakt van CFC vrije polyurethaan ( 38-40Kg/m3).

Zoals verplicht volgens de huidige HACCP norm hebben de koelcellen en vriescellen van Surfrigo afgeronde hoeken zodat er tijdens het schoonmaken geen vuil kan achterblijven.

De panelen worden door middel van een 'sloten'systeem zeer eenvoudig aan elkaar of aan de hoekprofielen bevestigd. Elke 40 cm wordt er een 'slot'verbinding in de panelen geintegreerd. 

De deuropener voldoet aan alle hygienische- en arbotechnische vereisten en kan ook van binnenuit geopend worden.


Klik HIER voor de brochure van de koel- en vriescellen

MINI 

( serie standaard koel- en vriescellen )

Mini box, een aantal standaard maten met altijd dezelfde hoogte  ( 200 cm inwendig ) en altijd inclusief vloer. De miniboxen zijn leverbaar in twee paneeldktes, 6 en 9 cm.


 

UNICEL SYSTEMS 

( serie standaard of maatwerk koel- en vriescellen )

Koel- en vriescellen met en zonder vloer. De maatvoering is in  stappen van 40 cm verdeeld. De cellen zijn in 4 verschillende hoogtes te bestellen, ook weer in stappen van 40 cm, te weten 200-240-280-320 cm ( interne hoogte van de cel ).  Paneeldiktes van het Unicel systeem zijn 6, 9 en 11 cm.

 


PENTA 

( vaste maat hoek koel- of vriescel )

Koel- of vriescel met glazen of gesloten deur speciaal voor hoekopstelling met een standaard inwendige hoogte van 200 cmFroid 

( serie kasten met dichte of glazen deuren )

Koel- of vrieskasten met dichte of glazen deuren. Keus uit 1, 2, 3, 4 of 5 deuren. Ook zijn er halve deuren mogelijk.

 

Alle bovenstaande modellen zijn er in verschillende paneeldiktes en er is uiteraard de keus voor een uitvoering MET of ZONDER vloer.

De verschillende modellen voldoen uiteraard allemaal aan de geldende eisen.